IK BEN OPMERKELIJK

 • Opmerkelijk Marketing Support heeft onze hersenspinsels tot website gebouwd! Luistert goed, relaxte overlegsfeer, ziet nieuwe wensen als uitdaging, ‘kan niet’ bestaat niet. Top!

  Eshmee Mellegers
  Eshmee Mellegers Villa Maggiore
 • Er ging een nieuwe wereld voor me open. Arjan heeft me tijdens dit proces met oprechte interesse, enthousiasme en met veel geduld, ontzettend fijn begeleid en verrast. Speltherapie Emmelie is geworden zoals ik ben!

  Emmelie van Leeuwen
  Emmelie van Leeuwen Speltherapie Emmelie
 • Opmerkelijk marketing maakt waar wat de naam zegt. Opmerkelijk..... Niets standaard maar tailor made. Klant is koning. Ze doen dat gewenste stapje extra. Dit in combinatie met een no nonsense aanpak maakt dat ik  Opmerkelijk marketing van harte kan aanbevelen.

  Maurice Hilferink
  Maurice Hilferink I Progress Group / Director
 • De werkwijze van Arjan is opmerkelijk van aard, het is leuk, los, informeel en toch professioneel, uitdagend, serieus. Middels een interview word je bevraagd en het mooie is dat de eerste keer dat je je proef website ziet, het nagenoeg past bij jouw als persoon. Dit vind ik klasse.

  Henk Hoogeveen
  Henk Hoogeveen Koersbepalen B.V. / Directeur
 • Vanuit een gevoel, is mijn idee met behulp van Opmerkelijk omgezet in een logo en een website, en de complimenten blijven komen van mijn klanten! Ik zeg: een groot succes!

  Renate Stinkens
  Renate Stinkens Schoonheidspraktijk Puur
 • Arjan is een vakspecialist op zijn gebied. Zijn persoonlijke benadering en enthousiaste instelling geeft vertrouwen. Arjan staat altijd open voor nieuwe ideeën en bijt zicht vast in een ontwerp/onderwerp. Arjan denkt graag in oplossingen en mogelijkheden. Arjan is een prettig persoon om mee samen te werken.

  Wim Monshouwer
  Wim Monshouwer Polaris HRS Almere

IK WORD OPMERKELIJK

Ik lust wel een kop koffie

Je koffie wordt gezet met verse Simon Levelt bonen. De start van een Opmerkelijk kennismakingsgesprek

Not readable? Change text.